A következő generációs Peter Perker tulajdonképpen egy teljesen új Pókember lesz, legalábbis ami az arcát illeti, biztosan.

Nem is olyan rég, a Sony bejelentette, hogy a PS5 számára felújított változatban hozza el az eredetileg PS4-re készített Marvel’s Spider-Mant. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a játék számos változáson megy keresztül, ami az optimalizációt, a grafikát, a betöltést, az FPS-t illeti. Persze jön néhány új skin is,

ráadásul Peter Parker vadonatúj arcot is kap.

A legutóbbi PlayStation Blog egyik bejegyzése szerint Peter Parker arcmodelljét megváltoztatták a felújított változatban, John Bubniak arca helyett inkább Ben Jordan arcát vették alapul. Talán csak a véletlen műve, hogy az új Peter Parker kicsit jobban hasonlít most az MCU-ból ismert Peterre, akit Tom Holland személyesít meg a filmekben.

 

James Stevenson, az Insomniac egyik vezetője azt is hozzátette, hogy a játék új változatában sugárkövetést alkalmaznak a visszaverődéseknél és árnyékoknál, a játék pedig valóban 60 FPS-el pörög majd.

„Amikor megbeszéltük a franchise jövőjét és a PS5-re való áttérést, gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy a még hihetőbb külsejű karakterek megalkotása szükségessé tette, hogy jobb arcot találjunk Yuri Lowenthal hangja számára, akit mindannyian Peterként szeretünk. A döntést nem könnyen hoztuk meg. Reméljük, mindenki megérti, hogy a franchise jövőjébe és a közelgő céljaink érdekében tettük ezt” – írta a rajongók reakciójára az Insomniac kreatív igazgatója, Bryan Intihar.

A Marvel’s Spider-Man: Remastered november 12-én lesz elérhető PlayStation 5-ön. Sajnos azok a játékosok, akik már rendelkeznek a Marvel Spider-Man címmel PlayStation 4-en, nem tudnak ingyenesen frissíteni az új verzióra. A játék a Marvel Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition részeként jelenik meg, ami tartalmaz egy kódot az eredeti játék Remastered verziójához is.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×