A PS4-es Pókember játék amúgy sem volt egy rossz játék, sőt. Aki viszont majd PS5-ön játssza, még többet kaphat tőle, mint eddig.

Ha minden igaz, a Marvel’s Spider-Man játék, mely PS4-re jelent meg 2018-ban, teljes átdolgozáson megy keresztül, hogy jobban fusson PS5 rendszeren. Természetesen a PS4 kompatibilitás miatt a cím játszható lesz PS5-ön is, azonban a fejlesztők kissé felturbózzák a játékot.

PS5-re egy továbbfejlesztett, Marvel’s Spider-Man: Remastered játékot is kapunk.

Az egyik legfontosabb fejlesztés, hogy PS5-ön a játék 60 képkocka / másodperc támogatást kap, illetve teljesen új trófeákat. A játék továbbfejlesztett verziója a Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition csomag részeként érkezik. Ezzel a teljes kampány, illetve a három DLC is játszható lesz majd.

„A PS5 verzió nem egyszerű felújítás” – írta James Stevenson, az Insomniac Games munkatársa a PlayStation Blogon.

„Számos átalakítást végeztünk, hogy a játék kihasználja a PS5 konzol erejét. Jobb grafika, részletesebb skin, szem, haj és arcanimáció lesz látható, valamint egy új, következő generációs Peter Parker. Megtapasztalhatjuk a sugárkövetést a környezeten és az árnyékokon, jobb lesz a megvilágítás, a gyalogosok és a járművek, és 60 FPS mellett lesz játszható” – tette hozzá.

 

A játék továbbá természetesen hasonlóan gyors betöltést kap, mint az összes PS5 játék, 3D hang és DualSense kontroller-támogatás mellett. Ezenkívül érkezik három új Pókember skin és új fotómód is.

Nos, ez azt jelenti, hogy a PS5 megjelenésével nem csak egy új Spider-Man játékot kapunk, de a korábbi játékot is érdemes lesz újra végigjátszani, a PS5 lehetőségeinek kihasználásával. A Marvel’s Spider-Man: Remastered a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition csomag része lesz.

Te megszerzed majd a felújított Spider-Mant?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×