A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone legújabb frissítését követően, sok PlayStation 4 felhasználó tapasztalt összeomlást a játék során.

Nemrég végre elindult a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone 6. évada, ami rengeteg új tartalmat hozott a játékba. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy nem minden játékos élvezheti maradéktalanul a friss tartalmakat, hiszen akadt némi gond a PS4 változattal.

A PS4 felhasználók a frissítés óta rendszeres összeomlást tapasztalnak.

Kép: Reddit (Illusztráció)

A hiba általában akkor jelentkezik, amikor a játékosok Modern Warfare multiplayert játszanak. Érdekesség, hogy a problémát a 6. évad frissítésének megjelenése óta néha PC-n is tapasztalják. Ott is néha összeomlik a játék.

A PS4 játékosok az úgynevezett CE-34878-0 hibakódot kapják, legtöbbször a Modern Warfare multi során, de olykor a Warzone közben is. Jó hír viszont, hogy az Activision nemrég megerősítette, hogy tisztában vannak a problémával, és már dolgoznak a javításon.

„Aktívan vizsgáljuk a problémát, ami miatt egyes játékosok összeomlást tapasztalnak” – olvasható az Activision Support twitter bejegyzésében.


Természetesen azt nem lehet tudni, hogy a javítás mennyi időt vesz igénybe. Addig sajnos a Modern Warfare és Warzone játékosok, különösen PS4-en arra számíthatnak, hogy néha egész egyszerűen megadja magát a játék, és összeomlik.

Te is kaptál már kék halált játék közben a 6. évad óta?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×