Az Activision és az Infinity Ward nemrég bejelentette a Call of Duty: Warzone Halloween eseményét.  A Haunting in Verdansk végre elhozza az éjszakai mapot.

Természetesen, ahogy minden online játékban, a Call of Duty franchise-ban is jellemzőek voltak az ünnepi események, külön játékmódokkal, skinekkel, például Halloweenkor, karácsonykor. Persze ebből azért némileg kimaradt a Modern Warfare és Warzone, ahol annyira ez nem volt jellemző. Azon túl, hogy az 5. évadban volt a Games of Summer, nem igazán láttunk különleges eseményt a játékon belül. Ez most úgy tűnik, megváltozik.

Érkezik ugyanis egy különleges esemény: a Haunting in Verdansk.

Miután nemrég az Activision és az Infinity Ward végre felfedte a 6. évad ütemtervét, meglepve tapasztaltuk az esemény megjelenését. Az event kísérteties játékmódot hoz a Warzone terepére, illetve ami talán érdekesebb: éjszakai üzemmódot. Nézz bele a 6. évad előzetesébe, hogy lásd!

 

Haunting in Verdansk

A bejelentés szerint a Haunting in Verdask október 20-án indul és egészen november 3-ig tart. Az ütemterv megemlíti, hogy az event teljesen új limitált ideig tartó játékmódokat (LTM) is behoz a játékba, bár egyelőre konkrétan nem mondták, hogy melyek is lesznek azok.

Ennek ellenére, hogy lehet hinni a korábbi szivárgásoknak, akkor akár az éjszakai map és/vagy a Zomie Royale mód is bekerülhet a játékba. A 6. évad előzetes némi betekintést enged az éjszakai Verdanskba.

Zombie Royale

Kép: Activision

A Zomie Royale játékmód egy-egy részlete nem is olyan rég szivárgott ki. Ha minden igaz, olyan játékmód jön a Warzone-ba, ami nem csak zombikat hoz a battle royale harcokba, de a játékosok is zombivá változhatnak. A zombik immunisak a gázra.

Természetesen az új Halloween event bizonyára sok rémisztő újdonságot is behoz. Példásul biztosan számíthatunk pár hátborzongató skinre is.

Egy biztos: a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone 6. évada igen izgalmasnak ígérkezik. Alig várjuk a zombikat.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×