Az Among Us gyakorlatilag tarol az utóbbi időben. A streamerek körében is népszerű játékot már több mint 100 millióan töltötték le.

Megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogy miért lett hirtelen ilyen népszerű az Among Us, de biztos jó. Az viszont kétségtelen, hogy a játék tudhat valamit, hiszen eléggé kezdi megszorongatni a legnépszerűbb játékokat, például játékosszám és letöltés tekintetében.

Az elmúlt hétvégén az Among Us elérte a 100 millió letöltést, és a 3,8 millió egyidejű játékosszámot.

Erről egyébként az Innersloth egyik fejlesztője számolt be. Fontos megjegyezni, hogy a szám magában foglalja a mobiljátékosokat és a Steam felhasználókat is. Vegyük figyelembe azt is, hogy a játék ingyen játszható mobilon. Ez persze semmit nem von le az értékéből.

 

Az igen egyszerű játékmenettel bíró cím egyébként azután lett egyre népszerűbb, hogy számos tartalomgyártó kapta fel, aztán már nem volt megállás. Forest Willard, az Innersloth vezető programozója azt is elárulta, hogy mostanra már napi 60 millió aktív felhasználót számolnak. Közülük a legtöbben mobiljátékosok.

Ahogy arról tegnap írtunk, az Among Us a napokban már a 4. helyet foglalj el a Steam legnépszerűbb játékai között. A fejlesztő Innersloth egyébként nemrég jelentette be, hogy a játék második részének fejlesztése helyett inkább a jelenlegi játékra koncentrál.

Neked hogy tetszik az Among Us?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×