Mint azt már bizonyára tudjátok, hamarosan Verdansk területén elindul a metró. Az Activision szerint azonban erőszak nem oda való.

A Call of Duty: Warzone terepe tovább bővül, hiszen a holnap induló 6. évadban végre elindul a metró. Persze az Activision nem szeretné, ha a tömegközlekedés ilyen formája heves harcok területe lenne, így bevezettek pár szabályt.

A metrón nincs helye durvulásnak. A szerelvény nem indul el, amíg harc folyik a vonaton vagy a peronon – írja az Activision.

Kép: Activision

Nem csak, hogy a konfliktus nem engedélyezett, a leírás szerint a metró kihagyja majd azokat állomásokat, melyek a körön kívül helyezkednek el. Nem szeretnék ugyanis, hogy a csapatok egy körön kívüli állomáson esetleg meghaljanak. A metró a barátság és a béke színtere. A Warzone új metrórendszerének összesen 7 megállója van, a szerelvények mindkét irányba közlekedhetnek.

Az Activision mindenesetre adott még pár tippet a metróhoz.

Gyors közlekedés Verdanskban. Bár a metróállomás és a szerelvények nem adnak hozzá nagy bejárható területet a világhoz, igen komoly hatása lehet a játékmenetre, mivel gyorsan lehet majd közlekedni Verdanskban.

Az egyetlen biztonságos terület. A metró nem mozdul, ha a közelben harc folyik. Az itt töltött idő arra jó, hogy megnyugodjunk és felkészüljünk a harcra.

A vágány mellett kérem, vigyázzanak! Ne menjen senki a vágányra. Nem csak, hogy meghalunk, mivel elüt a metró, de a csapattársak nem tudják felvenni a lootot. Ezek szerint olyan mély lesz, hogy nem lehet visszaugrani.

Mindent át kell nézni. Az egyes metróállomások rengeteg lootolási lehetőséget kínálnak. Sok kis helyiség van, amit érdemes átnézni.

Vészhelyzet esetén használd a létrát! Minden metróállomáson van vészkijárat, egy tűzlétra. Mivel azonban ezek a létrák a felszínre vezetnek, nem árt óvatosnak lenni.

Contractok ellen. Ha valaki saját maga ellen indít körözést, talán jó sok időt nyerhet a metrón, ahhoz, hogy túlélje. Ekkor visszatérnek a meghalt csapattársak. Jó stratégia lehet itt túlélni az üldözést.

A metróállomásokon persze nagyon hatásosak lehetnek a gránátok, illetve a különböző csapdák. Nem kell tehát kétségbeesni, amennyiben valaki már elfoglalta a metrót.

Kép: Activision

Az biztos, hogy a metróvonal rengeteg új élményt kínál a Warzone játékosoknak, nem beszélve a rengeteg új stratégiai lehetőségről. Az viszont biztos, hogy trollkodásra nem ad lehetőséget, hiszen a metró addig nem indul el, míg harc folyik a közelben.

A Warzone 6. évada szeptember 29-én indul.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×