Gamer monitorok érkezhetnek a kínai gyártó műhelyéből.

Több alkalommal számoltunk be róla, hogy mekkora pofont is kapott a Huawei az Egyesült Államoktól. Nos, ez a harc továbbra is folyik és a kínaiak állnak vesztésre egyelőre, épp ezért úgy fest portfólióbővítésbe kezdtek. Nem túl meglepő, hogy a monitorok piacára szeretnének betörni, a nagy konkurens, a Xiaomi ugyanis maga is ezen az úton halad és a termékei nagy sikernek örvendenek az ázsiai piacon.

A Xiaomi után most a Huawei van soron

A pletykák szerint három monitor van érkezőben, egyet az alsó, egyet közép és egyet a felső kategóriába pozicionálnak. Az egyik egy 240 Hz-es LED háttér-világítással rendelkező 23,8″-es darab lesz, amit főként esportra szánnak és az informátorok szerint az árával fog majd hódítani. Ezen felül két gamer monitor érkezik még, amelyek közül az egyik egy hajlított kijelzővel rendelkezik.

Sajnos egyelőre nincs túl sok információnk az említett monitorokról, de a jó hír, hogy ez nem sokáig marad így, ugyanis az informátorok szerint már a bejelentés határán vagyunk, azaz ebben a negyedévben biztosan érkeznek az újdonságok a Huawei műhelyéből. Kíváncsian várjuk, mivel rukkolnak elő…

Ezt olvastad már?

Megérkezett a Xiaomi gamer monitora – Elképesztően jó árat kapott

×