A Xiaomi bemutatta legújabb gamer monitorát, ami első ránézésre igencsak jóra sikeredett.

A mai napon indult hódító hadjáratára a Xioami legújabb gamer monitora. A gyártó, szokásához hűen ezúttal is kedvező árcédulával látta el az új terméket, főleg a specifikációihoz képest. A Xiaomi Mi Display-t ugyanis egy 27 colos, 8 bites IPS panellel látták el, ami 95%-ban fedi a DCI-P3 színvilágát. A monitor 2560×1440-es felbontást kapott, a 165 Hz-es frissítési frekvencia mellett pedig a játékokban is remekül szuperál.

A Mi Display a VRR technológiákat is támogatja, így az AMD FreeSync és az NVIDIA G-Sync kompatibilitással sem lesznek problémák, mindemellett HDR 400-as tanúsítvánnyal is rendelkezik a Xiaomi új indulója. HDR módban a maximum fényerő 400 nitre rúg, enélkül 320 nit környékén alakul az átlag fényerő.

Többek között a dizájn is remekül illeszkedik a mai trendekhez. Plusz pont, hogy a talpat nem áldozták be a dizájn oltárán, így feltehetőleg a stabilitással sem lesznek problémák. Csatlakozók tekintetében is elkényeztet a Xiaomi, ugyanis a HDMI és a DispayPort mellett egy 3,5″-os fejhallgató bemenet és 3 USB 3.0 port is beépítésre került a burkolat alá.

Mint korábban említettem, az ára is igencsak kedvezőre sikeredett, ugyanis mindössze 2199 jüant, azaz nagyjából 95 ezer forintot kérnek érte. Egyelőre még csupán Kínában elérhető, de hamarosan a nemzetközi piacon is debütál majd.

A szivárgások igaznak bizonyultak. Ennek megfelelően hamarosan még több Xiaomi és Redmi monitor érkezhet, szóval egy ideig el leszünk látva olcsó monitorokkal.

Nektek hogy tetszik a Xiaomi új gamer monitora?

Forrás: Techpowerup

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×