A Riot Games a legújabb Champion Roadmap blogposztban temérdek újdonságról számolt be. Tudjuk már azt is, hogy jövőre milyen karakter érkezik elsőként.

A mai nappal elstartolt 2020 leginkább várt League of Legends eseménye, a világbajnokság. A Riot Games egész nyáron erre készült, minden módosítás és bővítés ide futott ki. A 10.19-es verzión játszanak a profik a világeseményen, ám ez nem jelenti azt, hogy a fejlesztők pihenőre vonulhatnak. Hamarosan elstartol a 11. szezon előszezonja, a 10.20-tól kezdve minden változtatás a 2021-es idényt készíti elő. S ugyan lehet, hogy már az év vége felé járunk, még temérdek újdonság vár ránk idén.

A legújabb Champion Roadmap blogposztban írt is minderről a fejlesztőcsapatot képviselő Riot Reav3. Többek között elmondta, hogy idén még két új hőst szeretnének élesíteni, s most úgy tűnik, hogy minden adva van ehhez.

 

Az egyik bemutatott karaktert már biztosan sokan ismerik, őt Piltoverhez és Zaunhoz kötötték a fejlesztők. Egy „feltörekvő sztárról” van szó, aki nagy valószínűséggel Seraphine lesz, a League of Legends új karaktere. Ha már úgyis a K/DA csapat tagja lesz, úgy gondolom, hogy adja magát ez az infó.

Seraphine – League of Legends

A jövő zenéje

A zenés tematikával megáldott Seraphine-nal nem áll meg az élet, második kedvcsinálóként egy „rettentően veszélyes” bűnözőt mutatott be Reav3. Róla nem tudunk annyi mindent, mint Seraphine-ról, viszont azt biztos, hogy látványosak lesznek a képességei.

Mostanában szeret a Riot Games túllőni a célon, így nem lennénk meglepve – ismerve Samirát -, hogy ha a szökevény is hajmeresztő képességekkel rendelkezne. Már csak azért sem, mert a bemutatóban is arról beszélt a rioter, hogy „egy jól képzett csapat” kell majd a megállításához. Ha ez a gyakorlatban is így lesz, valószínűleg kijelenthetjük majd, hogy 2020-ban jelentek meg a League of Legends legőrületesebb karakterei eddig.

A szökevény kedvcsinálója – Riot Games

 

2021

Az előbb említett két karaktert, ha minden igaz még idén megismerhetjük. Seraphine megjelenése majdnem biztos, s reméljük a szökevényt is megismerhetjük nem sokkal utána. Ami viszont érdekes, hogy már a 2021-es tervekbe is kaptunk egy kisebb betekintést.

Reav3 elmondta, hogy ha tudják tartani magukat a tervekhez, akkor a 2021-es évet egy új jungler karakter fogja nyitni. Sokat nem tudunk róla, csupán annyit, hogy egy szívfacsaró, harcolni vágyó karakter lesz, aki előszeretettel irányítja majd mások elméjét.

Az első kép az új jungler karakterről – Riot Games

S ha már szót ejtünk 2021-ről, a betervezett VGU-ról is érdemes beszélni. Ismét előkerült Dr. Mundo neve, aki biztosan új formában folytatja jövőre. Új modell, új képességek, de hasonló tematika vár rá. Ugyan még nagyon a korai szakaszban áll a fejlesztés, Reav3 mutatott egy tervezetet a készülő Mundóról.

Dr. Mundo új modelljének egyik tervezete – Riot Games

A következő nagyobb Champion Roadmap jövőre érkezik, vagyis most pár hónapig ez a legtöbb, amit megtudhatunk a 2021-es évben érkező tartalmakról.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×