Kezdődhet elölről a tervezés, ugyanis az EA elrontotta a WF és SM statokat a TOP 1000 játékos adatbázisában. Lássuk, mik változtak.

Az EA Sports kedden végre megosztotta a játékosokkal a TOP 1000-es adatbázist. Eléggé furcsa értékek jöttek ki, hiszen Dembelé 2 csillagos lett, Pickford pedig 4 csillagos.

Igen, jól látjátok, Pickford az Everton kapusa elég masszív értékekkel kezdte volna meg a FIFA21-et. A legtöbb csatár valószínűleg megirigyelte a 4 csillagos SM és 5 csillagos WF statot, hiszen a legtöbb játékosnak ennél gyengébb osztályzatot adott az EA. Szerencsére ez csak egy hiba volt, és a jelek szerint frissült az adatbázis.

Tegnap írtunk róla, hogy Pickford csapattársai Allan és Richarlison is nagyon erős kezdő lapok lehetnek. Allan a frissítés után például négy csillagos. Vidal is tegnap még 5 csillagos volt, de a mai napra már csak 3 csillagot érnek a trükkmozdulatai.

Emellett természetesen frissültek az átigazolt játékosok csapatai. Végre Semedonál Wolves címer, Jotánál Liverpool, Reguilónnál meg Tottenham embléma díszeleg. Dembelé visszakapta az 5 csillagos trükkmozdulat sorát, Martial is 4 csillagos lett, akárcsak Ben Yedder.

Érdemes tehát újra átnézni az adatbázist és kiválogatni a számunkra fontos játékosokat. Az SM és a WF érték is igen fontos tényező, amikor játékosokat választunk. Egyelőre még az új ikonok statjait nem töltötték fel teljesen, de majd reméljük, hamarosan Puskás gyengébbik lábát is megtudjuk.

Neked ki volt a legnagyobb meglepetés az adatbázisban?

×