Az Epic Games élesíti pár órán belül a Fortnite Battle Royale legújabb játékhetét. Ezúttal sem kell majd megszenvednünk az XP-ért.

Megérkezett a Fortnite Nexus Wars szezonjának ötödik játékhete, aminek során egy lépéssel közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy végre megszerezhessük maguknak Wolverine Outfitjét. A feladatok ezúttal is a megszokott keretek között fognak zajlani, lesznek feladatok, ahol csak ládákat kell nyitogatnunk, de bizony vásárra is kell majd vinnünk a bőrünket néha. Az egyik sebzést okozó feladatot biztosan nem lesz nehéz teljesíteni, ugyanis Stark Industries területén kell megejteni, a fél szerver pedig egyébként is oda landol mostanában mindig.

Most is, ahogy eddig minden héten, úgy döntöttünk, hogy kicsit felgyorsítjuk a Challenge-ek teljesítésének idejét, de legalábbis segítünk ott, ahol lehet. Wolverine küldetésének helyszínét például nem kell kutatni a térképen, mi már megtettük és meg is jelöltük nektek. Ugyanez a helyzet a lebegő gyűrűkkel is, amiktől úgy fest, nem tudunk szabadulni mostanában. Az Epic valamiért imádja ezt a fajta kihívást és orrba-szájba kapjuk a különböző területeken. Nekem mind a mai napig aktív még a Misty Meadows területén történő gyűjtögetés, s meg lennék lepve, ha erre az új verzióra más sors várna. A ládák még csak-csak működnek, de egy battle royale-ban furcsállom az ilyen jellegű keresgélést.

Lássuk hát az új hét feladatait:

  • Nyiss ki ládákat Doom’s Domain területén (0/7)
  • Lőj le ellenfeleket Dirty Docks-nál (0/3)
  • Vezess el egy autót Slurpy Swamptól Catty Cornerig 4 perc alatt úgy, hogy nem szállsz ki a járműből
  • Gyűjts össze lebegő gyűrűket Coral Castle területén
  • A Salty Springs-nél található tűzgyűrűn ugrass át egy autóval
  • Táncoltass meg egy Stark Robotot
  • Pusztíts el Gorgereket
  • Okozz sebzést Authority területén (0/500)
  • Okozz sebzést Stark Industries-nál (0/500)

Ahogy korábban is említettem, ezeknek a feladatoknak a nagyja egyértelmű. Viszont mi történik akkor, ha nem tudjuk megtáncoltatni a Stark Robotokat? Nos, ekkor kell a segítség!

A Stark Robotokat egyébként először downolni kell, majd pedig hackelni. Ha sikerült a hackelés, használjunk mellettük egy Emote-ot és táncra fognak perdülni.

A tüzes gyűrűt még nem láthatjuk a játékban, majd csak akkor jelenik meg, ha élesedtek a feladatok. Viszont a hatalmas rámpa, ami majd segít nekünk teljesíteni a kihívást, már megtalálható, így egyértelmű, hogy hol kell majd ugratni.

A Coral Castle-nél található lebegő gyűrűk pontos helyeit is ismerjük már. Ezúttal is összesen négyet kell begyűjteni, amik közül három meglehetősen közel van egymáshoz. A negyedikért pedig kicsit kijjebb kell sétálni a POI-ról.

Wolverine kihívása

Rozsomák sikeresen is megszökött a mutánsok fogva tartására használt teherautóból. A helyszínt fel kell kutassuk a tematikus Glider stílusért, s már azt is tudjuk, hogy pontosan hova kell majd menni érte. Ha már úgyis Coral Castle-nél vagyunk a Week 5 feladatok miatt, érdemes kicsit elnézni keletre, ugyanis nem messze, a világítótoronynál található a szóban forgó jármű és fölszelet.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×