A „GTA 5 APK full version download for free” nem csak hogy kamu, de a fájlok még meg is fertőzhetik a mobilodat. Jobb nem letölteni.

A GTA sorozat kétségtelenül az egyik legikonikusabb nyílt világú játéksorozat, ami valaha készült. Nem véletlen, hogy a rajongók annyira várják, hogy a Rockstar végre bejelentse a következő részt. A GTA 5 páratlan sikert tudhat magáénak. Annak ellenére, hogy 7 évvel ezelőtt jelent meg, még mindig fogy, óriási bevételeket termel és nemrég jelentették be a következő generációs konzolokra.

Természetesen számos videó és weboldal próbál pénzt csinálni a GTA népszerűségéből, most pedig valaki egy mobilos APK fájlt készített, ami elvileg a játék mobilon futtatható verziója.

A fájlok hamisak, és sajnos nagyon sokan töltöttek le vírust vele.

Kép: Youtube (illusztráció)

„GTA 5 APK download for Android free full version”

A fent látható letöltési lehetőség sajnos nem egy játékot tartalmaz, ellenben a letöltése veszélyes lehet. Fontos tudni, hogy a Rockstar Games (még) nem jelentette meg hivatalosan a GTA 5-öt Andriod rendszerre. A játék kizárólag a következő platformokra érhető el:

  • PlayStation 3
  • Xbox 360
  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PC
  • Hamarosan PlayStation 5 és az Xbox Series X / S

Nyilvánvaló, hogy az internetre feltöltött összes APK-fájl olyan, melyet a fejlesztők nem támogatnak. Nem csak hamisak és illegálisak, de veszélyesek is. Olyan fájlokat telepíthetünk velük a mobilunkra, melyek vírust vagy adatlopó szoftvert tartalmaznak.

Ezért senkinek nem ajánljuk, hogy ilyen fájlokat töltsön le és telepítsen. Sajnos azonban gyakran előfordul, főleg a fiatalabb korosztály körében, hogy jó játék reményében rákeres és le is tölti a játékok ingyenes APK fájljait. Persze vannak játékok, melyek működnek ilyen módon, a GTA 5-öt ilyen formában nehezen tudjuk elképzelni. Legyetek óvatosak!

Te töltöttél már le játékot APK formában? Működött?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

A borítókép illusztráció.

×