Annak ellenére, hogy világjárvány van, lesz BlizzCon. Bár egy kicsit később várható, mint megszoktuk, és tulajdonképpen teljesen online lesz.

A BlizzCon általában a videojáték-világ egyik legfontosabb, legnagyobb eseménye, melyet nagy izgalommal várnak a rajongók (vagy épp a tüntetők). A koronavírus-járvány miatt azonban, ahogy minden más nagy rendezvény, a BlizzCon sorsa is veszélybe került. Most azonban kiderült, mikor lesz és milyen formában.

A teljesen online BlizzCon 2021. február 19-én és 20-án kerül megrendezésre – jelentette be a Blizzard.

„Noha a körülmények megakadályozzák, hogy idén személyesen találkozzunk, a jövő év elején összeállítunk egy online eseményt, hogy a BlizzCon szellemiségét ilyen formában vigyük tovább”- írta a Blizzard.

Persze az esemény maga egyelőre szervezés alatt áll, így nem sok infót osztottak meg arról, hogy pontosan mire is számíthatunk. Azt viszont biztos, hogy a fenti időpontban számíthatunk egy két napos online BlizzCon túrára.

Ha tippelnünk kéne a BlizzCon során bővebb információt tudhatunk meg az Overwatch 2-ről és a Diablo 4-ről. Ahogy minden BlizzCon esetében, most is lesz cosplay verseny, amire január 4-ig lehet jelentkezni. Lesz persze kiállítás és digitális mesemondó verseny is. Szórakozásból nem lesz hiány online sem.

A 2021-es online BlizzConról részletes infót találtok a Blizzard honlapján.

Te nézed majd a BlizzConline-t?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×