A készlet még nincs feltöltve, de az árak már megvannak legalább.

„Készüljetek a legrosszabbra, akkor nem érhet meglepetés” – tartja a régi mondás. Most ezúttal is érdemes hasonlóképp gondolkodni, ugyanis már az angol árcédulák is jóval magasabbak voltak az Nvidia által bejelentett amerikai árakhoz képest, hazánkban pedig eleve magasabb az áfa, így sok jóra sosem számíthatunk. Vagy mégis?

Most végre véget vethetünk a találgatásoknak, ugyanis nemrég a Leet.hu webshop kínálatába is bekerültek az RTX 3080-asok. A jó hírt kollégánk, Szabó Attila, a Leet.hu kereskedelmi vezetője közölte:

„A termékre előrendelést tudunk felvenni, az árváltozás jogát fenntartjuk, amint érkezik a termékből, telefonon keresni fogjuk a kedves vásárlókat.”

Egyelőre elég szűkös a kínálat, ugyanis csupán két gyártó terméke érhető el, de ez sajnos betudható a készlethiánynak, amivel az Nvidia küzd jelenleg. Legolcsóbban az MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC hozható el 299 900 forintos árcédulájával, ezt követi az ASUS TUF Gaming OC variánsa 329 990 forintért, a legdrágább pedig a brutális hűtővel szerelt ROG Strix, amiért 349 990 forintot kell kifizetnünk.

Az RTX 3080-asokat erre találjátok.

Mi őszintén szólva egy kicsit jobb árakra számítottunk, de a készlethiányon túl a forint is egyre csak gyengélkedik, a 27%-os áfát pedig sajnos ugyanúgy meg kell fizetni. Remélhetőleg a jövőben némileg lejjebb mennek majd az árak, de egyelőre még a kártyák beérkezését várjuk, tekintve hogy egyelőre csupán előrendeléseket lehet felvenni.

UPDATE:

Időközben elfogyott az előrendelhető mennyiség. Minden kedves vásárlót keresünk majd, amint tudunk pontos adatokat közölni a szállítással kapcsolatban. Amint további szállítmányok érkeznek, a termékek ismét rendelhetővé válnak.

Te is várod már a Cyberpunk 2077-et? Nézz szét webshopunkban:

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

 

 

×