Moddereknek köszönhetően az Epic Games játékából ismerős jármű jelent meg a GTA Online egén. Így fest a battle bus a GTA-ban.

Miért érdekes, hogy a Fortnite-ból ismert battle bus, melyből az Epic Games játékában a játékosok ugranak ki, moddereknek köszönhetően megjelent a GTA Online-ban? Egész egyszerűen azért, mert poén. És néha a hétköznapokban kell az ilyen poén. A GTA Online világában nem csak olyan csalók vannak, akik megkeserítik mások életét, de a modderek igen fel tudják dobni a hangulatot.

MattPageMagic vette észre nemrégiben a Fortnite battle buszt a levegőben.

Azért az sem semmi, hogy az említett játékos a Redditen miként szúrta ki a Fortnite-ből másolt buszt. Ő maga is lecserélte karakterének külsejét, hogy úgy nézzen ki a játékban, mint egy kocsi. Majd mikor a tetőn próbálkozott szórakoztató mutatványokkal, észrevette, hogy van még valaki, aki hasonlóan trükkel alakult át. A videón megjelent valaki, Fortnite busz külsővel, felette ejtőernyővel, hőlégballon helyett.

Some modders turned my friend into a battle bus…. from r/gtaonline


Na, ennyi a poén lényege. Jó, talán nem mindenki találja viccesnek, mivel a karakter járművé alakítása eléggé megzavarhat másokat a GTA Online-ban. El akarsz vinni egy kocsit, és kiderül, hogy egy másik játékos az. Necces, főleg ha be is akarod bikázni.

Jah, a Fortnite battle bust egyébként már a valóságban is megcsinálták. Csak úgy mondom.

Kép: Youtube

Persze simán lehet, hogy te ennél jóval viccesebb GTA Online trollkodást láttál már. Alig várom, hogy belinkeld!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×