Nincs megállás, a Fortnite fejlesztőik futószalagon gyártják a kozmetikai tartalmakat. Most ismét egy TikTok tánc érkezett.

Egyáltalán nincs jó helyzetben a TikTok, Donald Trump és kormánya ugyanis készül betiltani az Egyesül Államokban a híres videós platformot. Ám ez nem jelenti azt, hogy teljesen eltűnik a Föld színéről.

Már csak azért sem, mert az olyan játékokban, mint a Fortnite, például időnként megjelennek olyan Emote-ok, amiket a TikTok inspirált. Több ilyen táncot is láthattunk már a játékban, viszont a napokban megjelent legújabb leakek szerint úgy tűnt, a számuk hamarosan nőni fog. Balhé ide vagy oda, a Fortnite fejlesztői újabb TikTok tánccal bővítették a játékot.

New "Rollie" Emote Decrypted Today. (Uncertain if in shop tonight) from FortniteLeaks

 

A rejtett „Rollie” Emote-ot nemrég sikerült előkaparni a forrásfájlok közül. A közösség nagy meglepetésére pedig már a mai Item Shop ciklusba bele is került.

Ha tetszik az új tartalom és mindenképpen meg szeretnéd kaparintani, valószínűleg most pár napig megteheted majd. Akit pedig az érdekel, hogy miért éppen a „Rollie”-t választották 2020-ban, azt hiszem erre nem nagyon lehet ésszerű választ adni…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×