Az ALDI Magyarország válaszolt kérdésünkre.

Korábban elsők között számoltunk be az Aldi akciójáról, ugyanis egy remek középkategóriás gépet kínáltak a váci üzletük újranyitási promóciói között. Ezt követően több száz ember várta, hogy kinyisson csütörtökön a bolt, viszont a gépeket már az első percekben elkapkodták.

A nyitás előtt/ Kép: Aldi, Facebook

A csalódott vásárlók visszajelzéseiről mi is beszámoltunk, ezzel egy időben pedig megkerestük az Aldi sajtóosztályát, hogy válaszoljanak a felmerült kérdésekre. Többek között arra voltunk kíváncsiak, hogy hány darab géppel készültek, a csalódott vásárlók esetleg később megvásárolhatják-e a kiírt áron a terméket, illetve hogy hány darab árucikket is takar a szóróanyagon olvasható „háztartási mennyiség”.

A kérdéseinkre a mai napon érkezett meg a válasz, amit változtatás nélkül közlünk:

„Az ALDI minden új üzletének nyitása, illetve meglévő üzletének felújítása után nyitási akcióval várja vásárlóit. A nyitási akcióban szereplő termékek mennyiségét a korábbi nyitások értékesítési adatai alapján határozza meg az áruházlánc. A váci ALDI üzlet újra nyitásakor az akciós Medion AKOYA® P67065 számítógépből a hasonló termékek korábbi nyitások alkalmával eladott mennyiségének több, mint kétszeresével készült a vállalat.

Az ALDI mindenkor érvényes szabályzata értelmében kizárólag háztartási mennyiségben értékesít árucikkeket, számítógép esetében pedig vásárlónként egy számítógépet tekint háztartási mennyiségnek. Az ALDI visszahívja az üzlethálózatában még elérhető Medion AKOYA® P67065 számítógépeket és a teljes magyarországi készlet erejéig a váci újranyitáskor meghirdetett áron vásárolhatják meg azon vásárlók a váci üzletben, akik a helyszínen jelezték igényüket. Az ALDI elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért és a vásárlók megértését kéri.”

A fentebbi levél alapján reméljük mindenkinek jut az említett Medion AKOYA gépekből. További információért látogassanak el az Aldi oldalára.

Korábban történt:

Pillanatok alatt elvitték az Aldi olcsó gamer PC-it

Kihívásra vágysz?

×