Idővel még akár telefonra is megérkezhet.

Korábban több alkalommal pedzegették már a Riotnál, hogy gondolkoznak a Valorant konzolportján. Ez érthető, hiszen ha belegondolunk, miként lett naggyá a Fortnite, akkor abban is jelentős szerepet játszott a multiplatform és a crossplay lehetősége. Ezúttal pedig a Rioton a sor, hogy magáévá tegye a modellt, ehhez pedig elsőként ki kell bővíteniük a PC-s portfóliójukat.

Ez azért fura lenne, valljuk be

Korábban azt nyilatkozták, hogy egyelőre a lehetőségeket kutatják, elvégre teljesen más élményt ad, amikor valaki egér+billentyűzet kombó helyett a joystickkal próbál célozni, a telefonok érintőkijelzőjéről nem is beszélve. A Valorant dizájnere, Joe Ziegler ezúttal lerántotta a leplet arról, hogy nem csak egy pillanatnyi gondolat volt a konzolport ötlete, hanem azóta konkrét csapat dolgozik ennek a megvalósításán. Így számíthatunk a konzolport érkezésére, ráadásul mobilverzióban is érkezhet, ugyanis korábban erről is beszélt már Ziegler. Noha időpontot nem említett, így egy kicsit a levegőben lóg az egész.

Az biztos, hogy nem hetek kérdése a konzolport megjelenése. Szerencsés esetben hónapok, rosszabb esetben évekről beszélünk, de előbb-utóbb meg kell érkeznie, ha csak időközben nem kaszálják el az ötletet a Riotnál. Reméljük, nem fogják!

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×