Cantona már a kedvcsináló trailerben is szerepet kapott, így nem csoda, hogy az ő lapját leplezik le először a játékban.

Amióta bejelentették a FIFA21 új ikonlapjait, én már tűkön ülök, hogy megtudjam, ki milyen értékkel fog bekerülni a játékba. Az első leleplezett új ikon lapot Cantona érdemelte ki, de ugye mi magyarok legjobban talán Puskás lapját várjuk. Az EA egy érdekes posztot osztott meg twitter fiókján:

A képen egy trón, egy korona, valamint egy ikon lap látható. Ezek a jelek egyértelműen a királyra utalnak, így nagy valószínűséggel az EA ma leleplezi Éric Cantona ikon értékeit. Egyelőre nem hinném, hogy a többi ikont is megmutatnák, hiszen tavaly is egyesével fedték fel az új legendák lapjait.  Számunkra ez azért szomorú, mert még Puskás értékeire egy picit várni kell, de rajta kívül érkezik még Vidic, Lahm, Xavi és Fernando Torres is a játékba.

Cantona leleplezésén kívül pedig érkeztek új kártyák is a FUTBIN adatbázisába. Számomra az egyik legszimpatikusabb lapot Martial kapta, aki valószínűleg meghatározó lapja lesz a játék korai szakaszának. Ezúttal 84-es ST kártyával kezdi meg a szezont. Biztosan egy próbát teszek majd vele.

A Bundesligából is kaptunk egy elég erősnek kinéző középpályást. Sabitzer 83-as Rating mellett igazi box to box középpályásnak tűnik. Ha Staminával is bírni fogja, simán lehet akár a német csapatok alapköve.Rajtuk kívül még megérkeztek a legerősebb MLS nevek is:

  • Vela 83 RW
  • Matuidi 83 CDM
  • Martínez 81 ST
  • Piatti 78 LM
  • Pavón 79 LW
  • Opara 75 CB

Ezenkívül Ansu Fati és Francisco Trincão lapjáról is lerántották a leplet. A két barcelona tehetség 76-os, valamint 78-as értékkel kezdi meg a FIFA21-et.

Ti milyen értéket saccoltok az idei ikonoknak?

×