Nem könnyű a streamer munkája: mivel minden élőben megy, nagyon könnyű hibázni. És ha elég nagy a hiba, könnyen el tud pártolni akár a teljes közönség is…

Aki már próbált élőben streamelni tudja, milyen könnyű hibázni. Persze ezek a hibák többnyire apróságok, amiket akár észre sem vesznek a nézők, ám vannak azok a helyzetek, amikor akkora hülyeséget csinál vagy mond a streamer, hogy a közönsége instant elpártol tőle.

Mai videónkban olyan streamerek kerülnek terítékre, akik egy durva hibával csúnyán lejáratták magukat. Akár arról van szó, hogy egy streamer éveken keresztül hazudott a közönségének a mozgássérültségéről, akár arról, hogy valaki megalázóan követelte a 10 dolláros feliratkozásokat.

Na de nézzük is a teljes listát!

 

Szerintetek megérdemlik a streamerek, hogy elpártolt tőlük a közönségük ezek miatt a bakik miatt, vagy csak túl van fújva az egész? Írjátok meg nekünk kommentben!

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a sorozat következő részeiről sem!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×