Mindig kíváncsian várjuk, hogy az adott epizódban, melyik játékosok rendelkeznek a legmagasabb értékekkel. Romelu Lukaku azonban nem volt elégedett.

Végre leleplezte az EA a FIFA 21 játékosok értékeit. Ezúttal 93-as Messi lett a legjobb a játékban, de szépen lassan az összes játékos felkerül az adatbázisba. Ilyenkor általában a focisták is megosztják saját lapjaikat. Vannak, akik büszkén mutatják saját értékeiket, és vannak, akik kevésbé. Romelu Lukaku az utóbbiak táborához tartozik.

A Belga csatár jó szezonja ellenére se fejlődött, pedig a tavalyi esztendőben újra magára talált az Interben. Véleményét nem rejtette véka alá.

Idén nem ő az egyetlen, aki annak ellenére, hogy jól játszott kisebb értéket kapott. Pierre-Emerick Aubameyang hiába ontotta a gólokat az Arsenalban eggyel kevesebb ratinget kapott. Szerencsére a belgában annyira nem maradt meg a sérelem, és ő pontosan tudja, hogy mit ér.

Valószínűleg az EA most szándékosan húzta lejjebb az értékeket mondván, már a TOTS előtt tolongtak a hasonlóan magas értékű lapok. Ráadásul az új fejlődési szisztémával így több útvonalat is adhatnak a kártyáknak.

Ti melyik játékos értékével vagytok elégedetlenek?

×