Kevesebb, mint 1 hónap és megjelenik a FIFA 21. Mint ahogy az lenni szokott, az EA korai betekintést nyújt számunkra a játékosok értékeibe.

Kevesebb, mint 1 hónap és kezünkbe vehetjük a FIFA legújabb kiadását a FIFA 21-et. Ahogy az lenni szokott a WebApp és a teljes játék megjelenése előtt betekintést kaphatunk a játékosok értékeibe. Minden évben izgalommal várjuk, hogy az adott epizódban ki rendelkezik a legmagasabb értékkel.

Természetesen évek óta Messi és Cristiano Ronaldo küzd a legjobb ratingért. Korábban össze is vetettük, hogy a két legendás játékos, hogyan változott az évek alatt, és idén is megküzdenek a top pozícióért. A top játékosok között várjuk még a Premier League legjobbjának választott Kevin De Bruyne-t, valamint a friss bajnokok ligája győztes Robert Lewandowski-t. Az ezüst érmes Neymarról se feledkezhetünk meg, valamint a kapusok közül Oblak is kiemelhető.

Nem minden a magas rating

Természetesen a legmagasabb értékű játékosok mellett figyelmet kell fordítani, az alacsony értékű meta lapokra is. Tavaly Ferland Mendy, Sissoko, valamint Ben Yedder vitte a prímet. Ezeket a kártyákat egy jól megválasztott chemistry lappal tovább erősíthetjük. Sissoko például így vált egy Powerhouse chemynek köszönhetően 88-as védekező középpályássá.

Egy-két érték már hamarabb kikerült. Láthatjuk a legfrissebb Haaland lapot, aki 84-es értékkel bír, valamint Theo Hernandez lapját is hamarabb megvizsgálhattuk.

5 órát ütött az óra lássuk az értéketeket.

Mbappé 90, Ibra csak 83. Ezúttal 93-as lett a legerősebb lap, de vajon ki áll a top helyen? Ezen a linken megnézhetitek az idei száz legjobb ratinget.

Neked melyik FIFA 21 lap eddig a legszimpatikusabb?

×