Az Amazon Prime tagság egy újabb skinnel többet ér majd ezentúl, a Valorant szeptember közepén adja ki első ingyenes kinézetét.

Ahogy azt már megszoktuk, a Twitch Prime előfizetés mellé rengeteg extrát csomagol nekünk az Amazon. Aki még nem tudná, a Prime előfizetés előnyei mellett egy ingyenes feliratkozást is kapunk egy általunk választott Twitch csatornára, és rengeteg ingyenes skin is érkezik hónapról hónapra.

Apex Legends, Rainbow Six: Siege és League of Legends, hogy csak pár nagyobb játékot említsünk, akik ingyenes skineket adnak a Prime előfizetőknek. Ehhez csatlakozik most a Riot Games másik játéka, a Valorant is.

 

Csatlakozva a Prime Gaming csapatához, a Valorant is minden hónapban ingyenes skineket fog biztosítani az előfizetőknek. És hogy mikortól éles az akció, mennyire közeli az első ingyenskin? Olyannyira, hogy már meg is van az első ajándék skin neve és megjelenési időpontja.

Szeptember 16-tól elérhető a Killjoy stílusához tartozó Netter Treter Gun Buddy.

A Twitch Prime felhasználásáról korábban részletesen is foglalkoztunk, az előfizetés hivatalos oldalát itt találjátok. Egy újabb skinnel többet kapunk tehát a Prime mellé, eggyel több indok az előfizetés elkezdésére vagy meghosszabbítására. Ne felejtsétek, az első hónap ingyenes!

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×