A Call of Duty: Black Ops Cold War több olyan funkciót is tartalmaz majd, melyről eddig nem esett szó. Ilyen például a map voting.

Miközben persze közeledünk a megjelenés felé, egyre több apró információt tudunk meg a Call of Duty: Black Ops Cold War-ról. Azt már látjuk, hogy a Warzone hogyan integrálódik, sőt a zombimódról is kiderült némi érdekesség.

Most egy streamet követően egy régi, ismert funkció visszatérésére utaló jelet találtak a játékosok.

https://www.youtube.com/watch?v=rXRQyd6_5j4&ab_channel=CallofDuty

 

Már jó régen volt, hogy a meccsek alkalmával szavazhattunk a mapra, melyen játszani szeretnénk. A Modern Warfare-ből például teljesen kimaradt ez a lehetőség, szóval a Black Ops 4 óta a játékosoknak nélkülözniük kellett.

A map voting visszatér a Cold War-ban?

Igen. A Treyarch jóvoltából ismét lehet majd a mapokra szavazni. Erre pedig a játék alfa-verziójából derült fény, melyet nemrég az ismert streamer, NoahJ456 mutatott be a Youtube-on. A stream során a szemfüles játékosok észrevették, hogy a map voting része lesz a játéknak. Erről az alábbi kép készült.

Kép: Youtube

A funkció lehetővé teszi a játékosoknak, hogy eldöntsék: újra az előző mapon akarnak játszani, vagy egy teljesen új mapra lépnek be. Az sajnos nem világos, hogy ugyanazon a mapon hányszor játszhatunk újra. A korábbi játékokból feltételezzük, hogy maximum kétszer. Az is csupán feltételezés, hogy a funkció minden játékmódban elérhető lesz.

Egyébként, ha belenéznél a teljes alfa streambe, hát tessék.

 

A Black Ops Cold War 2020 november 13-án jelenik meg. Te örülsz a map voting funkciónak?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×