A legújabb Call of Duty: Black Ops Cold War kapcsán alapvető kérdés, hogy mi lesz a Warzone sorsa. Az Activision most mindent tisztázott.

A Call of Duty: Warzone jövője úgy tűnik, igen fényesnek ígérkezik. A játék ugyanis annyira sikeres, hogy a Black Ops Cold War megjelenése után is támogatást kap.

Az Activision megerősítette, hogy a játékot továbbra is támogatják majd a Black Ops Cold War-ral párhuzamosan.

Ahogy arról az Activision egy blogbejegyzésben arról beszámolt, a Black Ops Cold War cross-play, cross-progression és cross-generation lesz, ami azt jelenti, hogy az öt nagy platform bármelyikén (együtt) játszható lesz: PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X.

Kép: Activision

Amellett, hogy mindenki együtt játszhat a különböző platformoktól függetlenül, a cross-progression lehetővé teszi, hogy a statok, eredmények, előrehaladás az Activision profilhoz tartozzon, ami azt jelenti, hogy könnyű a váltás a platformok között.

A projekt egyik fontos része, hogy a Warzone továbbra is működjön, így egy hatalmas együttműködés lesz a Treyarch és a Raven Software között, a High Moon Studios, a Beenox, az Activision Shanghai, a Demonware és a Sledgehammer Games támogatásával. Az Activision stúdiói tehát együtt dolgoznak annak érdekében, hogy a Warzone fejlődjön, miközben beépítik a Cold War elemeit a játékba.

Így integrálódik a Warzone a Black Ops Cold War-ba

A Warzone tehát továbbra is fejlődik majd, a Call of Duty: Black Ops Cold War elindítása után is, aminek részeként a Black Ops Cold War néhány fegyvere és operátora megjelenik majd az ingyen játszható battle royale-ban.

A Battle Pass rendszer és a Store visszatérésével mindkét játék elindítása után el lehet érni a friss szezonális tartalmakat. Induláskor a Black Ops Cold War egy teljesen új szintező rendszert vezet be, mely később megjelenik a Warzone-ban is. Ezen kívül mindkét játék úgy lesz beállítva, hogy a Battle Pass rendszer és Shop elérhetővé tegye a friss tartalmakat.

Természetesen a friss Black Ops tartalmaktól függetlenül, a Warzone játékosai továbbra is hozzáférhetnek a korábban megszerzett tartalmakhoz: fegyverek, operátorok, blueprintek, kozmetikumok stb., melyeket a Modern Warfare során szereztek. Persze utóbbiak csak a Modern Warfare-ben és Warzone-ban lesznek elérhetők, a Black Ops-ban nem.

Kép: Warzone

Ez azt jelenti, hogy:

  • Azok, akik a Modern Warfare-ben vagy a Warzone-ban szereztek Modern Warfare holmikat, megtarthatják azokat, amikor novemberben megérkezik a Call of Duty: Black Ops Cold War.
  • Minden új Black Ops Cold War tartalom, például alapfegyverek és mellékletek, feloldhatók lesznek a Black Ops-ban és a Warzone-ban is.
  • A Battle Pass rendszer továbbra is ingyenes szinteket tartalmaz majd, hasonlóan a Modern Warfare Battle Pass rendszeréhez, amely új alapfegyvereket is tartogat, egyéb tárgyak mellett, amelyeket a játékosok egyszerűen a játékkal szerezhetnek meg.
  • A Battle Pass és Store különféle kozmetikai tartalmakat kínál, többek között operátorokat, fegyvereket, tervrajzokat, és egyéb elemeket.
  • Nem lesz Season Pass. Az indítás utáni multiplayer mapok és játékmódok ingyenesek lesznek, mindenki minden platformon megkapja őket.

Egyszerűen fogalmazva tehát, amikor a Call of Duty: Black Ops Cold War elindul és behoz új, szezonális frissítéseket, Battle Passt, az megjelenik majd a Warzone-ban is. Olyan lesz, mintha a Warzone a Black Ops-szal élne tovább, annak ellenére, hogy a Modern Warfare támogatása véget ér.

Aki tehát továbbra is szívesen játssza majd a Call of Duty: Warzone-t, arra számíthat, hogy Cold War tartalmakkal találkozik majd benne a jövőben.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×