Miután a Treyarch bemutatta a Cold War multiplayert, egyre több részletre derült fény a zombimód kapcsán. Visszatér a klasszikus játékélmény.

Szeptember 9-én végre a Treyarch felfedte a Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer világát, rengeteg új részletet elárulva a készülő címről. Természetesen ahogy minden egyes Treyarch cím esetében, a rajongók most is nagyon várták, hogy friss infók érkezzenek a zombimóddal kapcsolatban.

A Tryarch végül a friss előzetes végén lerántotta a leplet a zombikról.

https://www.youtube.com/watch?v=rXRQyd6_5j4&ab_channel=CallofDuty

 

A rajongók persze a néhány másodperces videó alapján máris rámutattak arra, hogy a World at War Nacht der Untoten mapja köszön majd vissza a Cold War-ban is. Közben egy jól ismert Call of Duty szivárogtató, Tom Henderson egy nappal a bemutató után rögtön arról írt bejegyzést, hogy a Nacht tökéletesen illeszkedik majd a Cold War történetébe.

Ha lehet hinni a szivárgásnak, akkor a Nachtot az oroszok ismét felhasználták nukleáris programjukhoz, így a zombik kiszabadultak és megfertőzték az oroszokat. A második világháborús fegyverek szintén a helyszínen maradtak. A zombik közt tehát nácik és oroszok is vannak – foglalta össze Henderson.

Ez azt jelenti, hogy a zombimód még izgalmasabb lesz, mint eddig, ráadásul a régi fegyverekkel lehet harcolni, ami visszahozza a korábbi játékélményt. A játékban teljesen új karakterek szerepelnek, a játékosok pedig először fáklyával fedezik fel a területet, mielőtt bekapcsolják az áramot.

Sajnos egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan mekkora lesz a map, de a rajongók szerint a Nacht épülete csupán egy része az új mapnak, ahol zombikkal kell harcolni. Természetesen ezzel együtt rengeteg elmélet létezik a zombimód körül, ám azt legalább biztosan tudjuk, hogy a zombiirtás része lesz a Black Ops Cold War-nak.

Valószínűleg a következőhetekben még többet tudunk meg a zombimódról és a Black Ops Cold War-ról.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×