Hatalmas sikert aratott a Spirit Blossom esemény a Riot Games játékaiban. A kiadó meg is ígérte, hogy lesz még ehhez hasonló, ám várni kell majd rá.

A Riot Games nagyon megtalálta magát az elmúlt hónapokban, ezt pedig a közösség szerencsére meg is hálálja. Új skinek, kihívások, események és prestige jutalmak is érkeztek a LoL-ba, s a visszajelzések alapján ezt az irányt nagyon eltalálta a kiadó.

S még ha nem is kaptunk idén nyáron olyan speciális játékmódot, mint az Odyssey volt például anno, a Spirit Blossom egy nagy siker volt. Egy teljes hónapon keresztül élvezhettük az esemény adta újdonságokat, ráadásul két új karakter is érkezett ez idő alatt.

Amitől viszont még érdekesebb volt a Spirit Blossom-időszak, az a crossover hatása volt. Bizony, a Riot ugyanis nemcsak a League of Legends-ben ünnepelte meg az eseményt, hanem a Legends of Runeterrában is voltak nyomai. Sőt, a VALORANT játékosok is kaphattak belőle egy kóstolót a Sakura skinek kapcsán.

 

Ez persze lenyűgözte a közösséget, a Riot Games pedig hivatalos bejegyzésben tudatta a rajongókkal, hogy ilyesmire még lehet majd számítani. A kereslet alakítja a kínálatot, s mivel itt bőven nagy volt az igény a fogyasztásra, készül majd még ehhez hasonló crossover esemény.

„Tisztán látszik, hogy a játékosok szomjazzák az ilyen jellegű eseményeket. Már elkezdtük megtervezni a következő crossover eseményt.”

Ugyan a Riot hajlandó kielégíteni a játékosok igényeit, azt is számításba kell venni, hogy egy ilyen eseményt létrehozni nem kettő perc. A hivatalos blogposztban azt írták a fejlesztők, hogy a Spirit Blossom elkészítése több, mint egy évet vett igénybe. Ami azt jelenti, hogy a következő crossover esemény jövő nyár, vagy ősz előtt biztosan nem fog megérkezni.

Ezzel egyébként nincs is baj, összességében kiváló munkát végeznek fan service téren. Az pedig a játékosoknak is kedvezőbb, ha minőségi tartalmakat kapnak, s nem valami elkapkodottat.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×