Mielőtt a Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenik, még vár ránk egy nyílt béta. Így lehet megjelenés előtt kipróbálni a játékot.

Tegnap a Treyarch végre megtartotta a Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer bemutatóját, és ahogy sejteni lehetett, többet tudtunk meg a hamarosan induló béta időszakről is. Mint kiderült, a Treyarch igen testreszabható kampányélményt kínál, ami a 2010-es Black Ops 1 közvetlen folytatása.

Az is biztos, hogy a játék a 2019-es Modern Warfare-től eltérő motor alatt fut majd, ami utat nyit a 4K felbontásnak, több FPS-nek.

https://youtu.be/rXRQyd6_5j4

 

Hogyan csatlakozhatsz a Cold War bétájához?

Igazából ahhoz, hogy a játékot kipróbáljuk a béta időszakban, igen egyszerű dolgunk van. Azok, akik előrendelik a játékot, beugorhatnak a bétába, függetlenül attól, hogy melyik verziót veszik és milyen platformon. Van persze néhány kikötés.

Csak a digitális előrendelők kapnak korai béta kulcsot

Akik fizikai példány rendelnek elő, ők kimaradnak. A PlayStation 4 felhasználók mindenki más előtt játszhatnak, mivel a béta a platformon egy héttel a többi előtt indul. Mindazonáltal az Activision 10000 béta kulcsot osztott ki a Call of Duty League bajnokság nagydöntője alatt, tehát rengeteg szerencsés néző játszhat majd a béta alatt úgy, hogy nem kell előrendelnie.

Mikor indul a Black Ops Cold War béta?

A Call of Duty: Black Ops Cold War október 8-án indul és egészen október 19-ig tart, bár lesz némi szünet közben. Ahogy fentebb említettük, a PS4 előrendelők korábban játszhatnak, az Xbox és PC felhasználók egy héttel később csatlakozhatnak.

Még pontosabban:

1. hétvége

  • Október 8–9 .: PS4 early access
  • Október 10-12: PS4 Open Beta

2. hétvége

  • Október 15-16: PS4, Xbox One, PC early access
  • Október 17–19 .: Béta minden platformon

Mit játszhatunk a Black Ops bétája során?

Ha minden igaz, több játékmódot is kipróbálhatunk, számos mapon. A hivatalos előzetes alapján leginkább a multiplayer játékmódok dominálnak majd. Azt azonban ne feledjük, hogy béta lévén itt még lehet csatlakozási és játékmenetbeli problémák.

A Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-án jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és PS-re, később PS5-re, Xbox Series X-re, S-re.

Ezt láttad már?

Black Ops Cold War multiplayer mód – Minden, ami a bejelentésből kiderült

×