A Black Ops Cold War multiplayer bemutatót élőben közvetítették az összes hivatalos Call of Duty oldalon és csatornán, íme a legfontosabb infók.

A játékot fejlesztő Treyarch nem bízta a véletlenre a Black Ops Cold War multiplayer mód beharangozását. Szinte minden nap bemutattak egy friss videót, melyben utalásokat rejtettek el a multi esetleges helyszíneire, vagy éppen egy népszerű fegyverre, ami visszaköszön majd a játékban.

A nagy bemutatót így már kellően felcsigázva várta a közönség, de a hivatalos videó mégis minden várakozást felülmúlt:

 

https://www.youtube.com/watch?v=rXRQyd6_5j4

 

Fegyverek tekintetében nem lesz hiány, elképesztő mennyiségű jármű, rakétavető és rengeteg kézifegyver bukkant fel a játékból kiragadott jelenetekben. A bemutató képsorai alapján Miami, az Atlanti-óceán, Angola, az Urál hegység és Üzbegisztán is felkerül a multiplayer térképére, íme a multiplayer mellé használt Operation térkép:

A bejelentés további részében a helyszínek mellett a fegyverekről és új játékmódokról is szó esett, hamarosan hosszabb összefoglalóval is jelentkezünk!

A Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Az Activision szerint a játék később PS5-ön és Xbox Series X-en is elérhető lesz, amint megjelennek a következő generációs konzolok.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×