A legújabb Call of Duty: Black Ops Cold War videóban feltűnt egy fegyver, mely a rajongók egyik nagy kedvence a franchise-ban.

Ma este végre bepillanthatunk a Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer bemutatójába. Ezt megelőzően azonban a Treyarch szinte minden nap bemutatott egy friss kisvideót, melyben utaltak egy-egy fegyverre, eszközre, mely visszaköszön majd a játékban.

Miközben két napja az RC-XD visszatérése jelent meg, tegnap az ikonikus AK-47-re utaltak.

Kép: Treyarch

A videó alapján már most megerősítést nyer, hogy a játékban visszatér a klasszikus AK-47. Az említett fegyver a rajongók nagy kedvence volt a korábbi Call of Duty címekben, már jóval az első Black Ops megjelenése előtt. Az AK-47 többek között nagy sebzése miatt vált népszerűvé. Noha a fegyver többször fordult elő az ellenségek kezében a kampányok során, a multi rajongói szintén szívesen vették elő.

A rajongóknak a bejelentés talán bizakodásra adhat okot, hiszen a Modern Warfare-ben és Warzone-ban igen vegyes volt a fogadtatása. Sok más fegyverhez képest ugyanis kevésbé bizonyul hatékonynak. Bár egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepet tölt majd be a Cold War metájában, legalább tudjuk, hogy benne lesz.

Ne feledjétek, hogy meg este 7 órától az Call of Duty online csatornáin élőben láthatjátok a Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer bemutatóját!

Hogy hol és hogyan? Erről már írtunk egy leírást:

Stream és időpont – Itt nézheted a Black Ops Cold War multiplayer bemutatóját

×