A Call of Duty: Black Ops Cold War legfrissebb előzeteséből kiderül, hogy egy jól ismert ikonikus killstreak is visszatér a játékban.

Már csak egy napot kell várnunk arra, hogy még többet megtudjunk a Treyarch által fejlesztett Call of Duty: Black Ops Cold War-ról. Szeptember 9-én elvileg egy nagyobb bemutatóval készülnek a rajongóknak, ám a nagy napot több rövid előzetes, kvázi visszaszámlálás előzi meg a közösségi oldalakon.

A legutóbbi kis előzetesben megjelent valami, egy ikonikus Black Ops elem visszatérésére utal.

Miközben egy korábbi videó a Cold War mapjainak helyszíneire utalt, illetve azt is megtudtuk szivárgásokból, hogy milyen formában térnek vissza korábbi Black Ops címek speciális fegyverei, most valami másra derült fény.

Egy eszköz, ami nem mai darab

Kép: Giant Bomb

A Call of Duty Black Ops első része egy évtizeddel ezelőtt jelent meg, a Treyarch fejlesztésében. Annak része volt az úgynevezett RC-XD killstreak, mely egy távirányítású robbanóeszköz.

Aki nem ismerné: egy kis távirányítós kocsit kell elképzelni, amin robbanóanyag van. Ezt tudjuk az ellenfélnek vezetni. A játékban az eszköz hamar a játékosok kedvence lett, mondhatni az egyik leggyakrabban használt eszköz volt. Nagyjából ugyanannyi sebzést okozott, mint egy halálos gránát, így hatékonynak bizonyult.

A napokban megjelent kis előzetesből egyértelmű, hogy az RC-XD a következő Black Ops címben visszatér.

Azonban egyelőre korai megmondani, hogy a killstreak hogyan működik majd az új játékban. Lehet, hogy bizonyos mapokra, illetve játékmódokra korlátozódik. Ezt csak az idő fogja megmondani.

Nem kell már sokat várunk arra, hogy még többet megtudjunk a Black Ops Cold War-ról. Szeptember 9-én jön az újabb bemutató. Te várod már?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×