Miamiról már eddig is tudtuk, hogy bekerül majd a játékba, a brazil és nicaraguai helyszín viszont egyelőre meglepető fordulat.

Már csak pár napot kell kibírnunk, és az Activision végre hivatalosan is bejelenti a Black Ops Cold War multiplayerét. A szeptember 9-re tervezett bemutató előtt azonban még folyamatosan várhatóak a különböző beharangozók, legutóbb egy pár másodperces videó érkezett.

 

Abban szinte mindenki egyet ért, hogy a videóban látható piros pontok a ránk váró multiplayer mapok helyszíneit jelölik.

Az első, Miami már nem meglepetés, korábbi leakek ugyanis felfedték már ezt a lehetőséget. A hidegháború idején Florida egyébként is kiemelt helyszínnek számított az USA-ban, a területén lévő nemzeti parkokat szinte mind katonai célokra használták.

https://www.youtube.com/watch?v=HqNWtaQXG94

 

A többi, videóban látható helyszín már érdekesebb, és kevésbé egyértelmű. Az egyik jelölés Brazília és Peru határán villog, ahol viszonylag kevés emlékezetes eseményt jegyeztek fel a Hidegháború alatt. A harmadik pötty Nicaraguáé, ahol viszont az 1978-as forradalom komoly hatással volt a dél-amerikai helyzetre. Aztán van még pár jelölés a videóban a nyílt tengeren is, ami alapján akár egy vízi pálya is képbe kerülhet a szeptember 9-i bejelentés alatt.

Már tűkön ülve várjuk a hivatalos bejelentést, addig maradnak a bemutatók és a találgatások.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×