Egyre közelebb kerülünk a World of Warcraft: Shadowlands megjelenéséhez. Jövő hónapban már játszhatunk majd vele, így egyre több tartalom szivárog ki.

A WoW: Shadowlands bétája során egyetlen komolyabb raidet próbálhatunk ki, aminek központjában ráadásul a Revendreth áll. Természetesen ez még nem jelent semmit, ugyanis, ha tartják magukat a fejlesztők az eddigi sémához, akkor a Maw, Bastion, Maldraxxus és Ardenweald is kapni fog egyet.

Eddig mind a Legionben, s mind pedig a Battle for Azeroth-ban 5-5 új raid látott napvilágot. Ez alapján pedig nem nagy jóslás azt állítani, hogy a Shadowlands esetében is ez fog történni.

Wowhead

Egyre biztosabb, hogy a Shadowlands-ben lesz egy Night Fae coventant köré rendeződő raid is. Legalábbis ezt állítják azok az adatbányászok, akik új tartalmakat halásztak elő az új kiegészítő tesztpéldányából. A simán csak „Ardenweald Raidként” emlegetett raidből a fájlok alapján biztosan szerezhetünk majd magunknak egy új daggert, staffot, vagy éppen glaive-et.

Amit viszont érdemes megemlíteni ebben a témában az az, hogy lehetséges, hogy ezek a fegyverek weapon tokenekért lesznek majd kiválthatók. Erre a Wowhead is felhívja a figyelmet, ugyanis jelenleg is tesztelhető egy ilyen eleme a játéknak. Ugyan a béta során csak a Revendreth-hez köthető tematikus tartalmakat szerezhetünk tokenekért a covenant szentélynél, ez nem jelenti azt, hogy később nem fogunk tudni más területekhez kapcsolódó tárgyakhoz hozzájutni. Az is elképzelhető, hogy az „Ardenweald Raidhez” tartozó tartalmakat pusztán csak a raid teljesítése után oldhatjuk majd fel. Vagyis csupán ezért kötik a forrásfájlok ehhez a névhez a fegyvereket.

A teljes galériát a Wowhead oldalán találjátok meg.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×