Annak ellenére, hogy már közeleg az új Black Ops megjelenése, az Infinity Ward még tervez pár új fegyvert a Modern Warfare-be és Warzone-ba.

Természetesen mindamellett, hogy hamarosan egy teljesen új Call of Duty játékot élvezhetünk, a Black Ops Cold War személyében, szivárgások szerint az Infinity Ward további frissítéseket tervez. Az utóbbi időben a forrásfájlok közül már láthattunk videón egy-egy új fegyvert, legutóbb például egy korábbi Black Ops játékokból ismert shotgunt.

Most szintén egy adatbányász videón láthatjuk a legújabb tervezett AR-t, az AS VAL-t.

Mivel állítólag a Modern Warfare és Warzone 6. évada lesz az utolsó évad, a fejlesztők még szeretnének egy jókora adag újdonságot bevezetni. Úgy tűnik, hogy ezek közt több új fegyver is helyet kap majd, melyek a forrásfájlok szerint fejlesztés alatt állnak.

Az ismert adatbányász BKDOR_ jóvoltából most az AS VAL nevű AR látható egy gameplay videón.

Természetesen ahogy a korábbi szivárgások esetében, itt is hiányzik pár részlet a fegyverből, mint például a tárcserélés hangja és a külső textúra. Nyilvánvaló, hogy a fegyver a fejlesztés korai szakaszában látható. Látható azonban, hogy az említett AR nagy tűzsebességgel rendelkezik, gyors újratöltési idővel, mérsékelt visszarúgással.

Természetesen ezúttal sem lehet biztosan tudni, hogy a fegyver valóban megjelenik-e a 6. évadban. Simán lehetséges, hogy a fájlok közt talált fegyverek tervét közben az Infinity Ward megváltoztatja, elveti, vagy átalakítja.

Szerinted jó ötlet lenne az AS VAL bevezetése?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×