Meglepően előrehaladottak Seraphine munkálatai. A League of Legends PBE kliensének forrásfájljai között már több képességét is megtalálhatjuk.

Az év első pár hónapjában régi karakterek frissítésével dolgozott a Riot Games. Idén megjelent Fiddlesticks és Volibear VGU-ja, akiket ennek köszönhetően ismét meta közelben láthattunk egy ideig. S míg a frissítésekre vártunk, az új karakterek megjelentetése szünetelt. Aztán egyik pillanatról a másikra beindult a futószalag és azóta csak köpi ki magából az új hősöket a kiadó.

Nyáron egy hónapon belül két új karakter is érkezett. Lillia és Yone a Spirit Blossome esemény során kerültek fel az éles szerverekre. Ezt az időszakot most a PsyOps történetszál veszi át, amibe szintén sikerült egy új karaktert beleimádkoznia a fejlesztőknek. Hamarosan megjelenik Samira, a hajmeresztően sokszínű lövész.

Ugyan lehetséges, hogy Samira megjelenése belátható közelségben van, már azt is tudjuk, hogy őt ki fogja követni. Seraphine, a League of Legends legújabb mage karaktere valamikor a világbajnokság végén (október második fele) fog befutni. Szinte biztos, hogy egy új K/DA szám készül a Riotnál, s már azt is bejelentették, hogy a felállásba Seraphine is benne lesz.

 

A SkinSpotlight PixelButts-nak köszönhetően rábukkant egy érdekes részletre a tesztkliens forrásfájljai között. Mint kiderült, Seraphine képességeinek magja már el van ültetve a kliensben. Első ránézésre nagyon hasonlítani fog Seraphine témája Sonájéra, ugyanis ő is hangjegyekkel és különböző hangokkal fog operálni harc közben.

Seraphine képes lesz megnövelni a saját támadási távolságát, valamint bónusz mágikus sebzést is tud magának kölcsönözni bizonyos esetekben. Sőt képes lesz pajzsot pakolni társaira, majd megnövelni azok mozgási sebességét. Ha Seraphine már rendelkezik pajzzsal, akkor gyógyítani is fog tudni.

Ugyan mides karakternek volt bejelentve, a képességei alapján úgy fest Luxra fog hasonlítani. Ő tipikusan az a karakter, aki képes eljátszani a középső ösvényen, de támogató pozícióban is bőven hasznos tud lenni.

A világbajnokság hamarosan kezdetét veszi, Seraphine pedig legkorábban a 10.20, vagy 10.21-es ciklusban lehet majd benne.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×