Egy friss WWE határozatnak köszönhetően az összes pankrátor Youtube és Twitch Gaming csatornája megszűnhet a közeljövőben.

A világ több sportolója kipróbálta az online gaminget az elmúlt évben, hogy növelje rajongói bázisát. A WWE pankrátorai is hasonló elfoglaltságba kezdtek és saját gaming csatornákat indítottak. A szövetség egy frissen kiadott határozata azonban hamar véget vethet a WWE sztárok gaming karrierjének.

Egy friss gyűlésen megállapították, hogy a Wrestling Inc. nem csak a pankrátorok kitalált karakterei felett, hanem a a ringen kívüli szerepléseiket is korlátozhatják. Ennek tudatában semmilyen olyan műsorban nem vehetnek részt, amit a WWE nem engedélyezett volna számukra. Azok, akik október 2-ig nem szüntetik meg a WWE-n kívüli tevékenységeiket, azokat akár a szövetségből is eltanácsolhatják.

Hogy pontosan milyen műsorok tartoznak ezen korlátozások alá, arra nem tér ki a határozat, de egyértelműen köze van a Twitch és YouTube streamekhez és cameo szereplésekhez is. Egyesek persze megértették a szövetség döntését, mások nem igazán tudják hova tenni, hogy pontosan erre miért is van szükség.

Paige-nek például már több mint 100 ezer követője van Twitchen. Rajta kívül Xavier Woods, Baron Corbin, Adam Cole, Cesaro, Dakota Kai és Mia Yim is üzemeltet csatornát.

Hogy pontosan mi fog történni a pankrátorok csatornáival egyelőre nem tudni. Lehet, hogy a cég számára több szponzor felülettel fennmaradhatnak a csatornák, de az is elképzelhető, hogy örökre bezárják őket.

Ti szoktatok WWE streamereket nézni?

×