A Real Gamers Esport Events Kecskeméten ismét várja a videojátékok rajongóit, egész napos programokkal, versenyekkel, meghívott vendégekkel.

Kecskeméten hamarosan ismét a játékoké, az e-sport versenyeké és az ismert Youtubereké lesz a főszerep. A Real Gamers egész napos videojáték-kalandja ezúttal Neumann János Egyetem frissen átadott, óriási aulájában kerül megrendezésre.

A Real Gamers egyébként a térség legnagyobb videojátékos és e-sport rendezvénysorozata. Célja, hogy kulturált környezetben, igényes szórakozási lehetőséget nyújtson a játszani vágyó fiataloknak kortól és nemtől függetlenül.

„Játszani jó, de együtt még jobb. Gamerektől gamereknek” – szól a rendezvény mottója.

Kecskeméten szeptember 12-én találkozhatsz a legismertebb és feltörekvő YouTube és Twitch videósokkal, kipróbálhatjátok a legújabb videojátékokat és technológiákat: rengeteg szimulátor, PC, konzol és VR eszköz vár mindenkire. Napközben színpadi show, nyereményjátékok és free loot dobja fel a hangulatot.

Itt belenézhetsz a Real Gamers egy korábbi rendezvényébe is:

 

Jegyet venni minél előbb azért is érdemes, mert az egészségügyi szabályok miatt a helyszínre legfeljebb 500 embert engednek be. A szervezők azonban délelőtti és délutáni jeggyel is készülnek, hogy senki ne maradjon le semmiről.

Részletes információk és jegyvásárlás az esemény Facebook oldalán, és a Real Gamers honlapján találhatók.

Ne feledd: Kecskemét – Szeptember 12, Real Gamers Nap

×