A Sage nerf mellett más érdekességek is feltűntek.

Csupán nemrég érkezett meg a v1.07-as frissítés, ami alaposan hazavágta Sage karakterét, persze a fejlesztők csak a balansz kiegyenlítéséről beszéltek, de azért a legtöbben érezzük, hogy egy kicsit elszaladt ezúttal a ló a nerf mennyiségével. Mindeközben pedig olyan hibák is bejöttek a képbe, amire ez idáig nem volt még példa.

Be lehet menni az elzárt területekre

 

A Valorant egyik legjobb újítása, hogy nem csupán a kezdőhelyen lehet bevásárolni. Ez idő alatt viszont pár köztes terület ki van zárva a kör kezdete előtt, nos ezekre egy trükknek köszönhetően át lehet menni mostantól. Ezt Omen teleport képességének bebugoltatásával tudjuk elérni vagy úgy, hogy a kör végén életben maradunk és 0:00-nál sétálunk be a teleportba, úgy ahogy az az alábbi videóban látható:

 

Halhatatlanság

Has anyone else found this glitch in a game where someone takes no damage and just doesn’t die from VALORANT

Egyelőre nem túl tiszta, hogy mégis mi aktiválja a hibát, viszont bizonyos játékosokat egyszerűen nem lehet lelőni. A másik oldalról is beszámolt egy játékos, aki meccs közben vette észre, hogy egyszerűen nem megy le a HP-ja, mikor eltalálják. A hiba nemcsak egy körön át, hanem akár az egész mérkőzésben előjöhet, aminek köszönhetően gyakorlatilag legyőzhetetlen a bebugolt csapat.

Remélhetőleg hamarosan javítják a hibákat, azok ugyanis határozottan a „game breaking” kategóriába esnek, azaz nagyban befolyásolják a játékélményt. Reméljük a Riot fejlesztői már gőzerővel dolgoznak a probléma megoldásán…

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×