Több új földszelet is megjelent a Fortnite Battle Royale szigeten, amiket valószínűleg a Tony Stark által alkalmazott Rift Beaconök idéztek meg.

Több ízben is aktív lett a legújabb Fortnite szezon. A Chapter 2 negyedik időszaka szakított a korábban tapasztalt modellel és hivatalos kollaborációs időszakká avanzsált. Középpontba a Marvel képregényes univerzum és azok karakterei kerültek. Ezt idézi a Battle Pass csomag is, amiben ezúttal minden egyes tartalom a Marvel Series részét képezi.

S ha már a tematika és a karakterek is a képregények világát idézik, bizony a pályának is tükröznie kell mindezt. Emlékeztek még a Chapter 1 Rift Beaconjeire? Nos, Tony Starknak köszönhetően most visszatért a mechanika és a gépek már élesítve is lettek. Emiatt több kisebb POI is megjelent a szigeten, amik egyébként legtöbb esetben Marvel karakterekhez köthetők.

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Fortnite világában is megtalálható már egy Fekete Párduc szobor. Ami ugyan híres Marvel hőst idézi, mégis Chadwick Boseman tragikus halála miatt többet jelent ez most a rajongóknak, mint egy egyszerű épület.

A wakandai uralkodó mellett a hangyák képviselője, Ant-Man is megkapta saját földszeletét. Nem kell semmi komolyra számítani, egy kis ház és egy hangyaboly jelzi, hogy kihez is tartozik a POI.

Ami viszont sokakat fejvakarásra késztet, az a Trask Transport Truck megjelenése. Sokaknak nem mond sokat ez a név, de akik ismerik az X-Men történeteket, azok már hallhattak Bolivar Traskról. Ő egy gonosztevő, ám a sztori szerint neki nincsenek különleges képességei, így szinte biztos, hogy az új földszelet szervesen nem hozzá köthető. Több teória is létezik, az egyik legfelkapottabb feltevés szerint a kamion egy hőst szállított, s később az is kiderül majd, hogy kicsodát. Én magam azon sem lepődnék meg, ha Wolverine-hez, vagy Stormhoz lenne köthető.

Érdemes innentől kezdve naponta átvizsgálni a szigetet, ugyanis sosem tudhatjuk, hogy milyen új területbe ütközünk bele, ami később a történet szempontjából is biztosan fontos lesz. Kíváncsian várjuk, hogy hova fut ki ez a Fortnite szezon.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×