Izgalmas újdonságok várhatóak a PUBG univerzumába.

Ameddig a legtöbben nyaralgattak, a PUBG Corp. félig hivatalos kabalaállatkája, Alex épp egy relaxálós képet tett ki, a következő címszóval: „Nos.. csak jól érzem magam”. Miután a fő szivárogtatóról beszélünk, így érthető, hogy hamar felkapott lett az általa posztolt kép, amin egyrészt egy új jármű, másrészt egy ismeretlen táj is megcsillant.

A népszerű adatbányász, PlayerIGN ezúttal is próbálta megfejteni a rejtélyt: szerinte ez a legújabb, készülőben lévő pálya egy részlete, ami talán a vulkánokkal teli Chilében kapott helyet. Korábban ugyanis egy vulkán képét posztolta Alex, Chile pedig épp tűzhányóiról nevezetes.

Chile gyönyörű tájai

Nem mellesleg a legnagyobb földrengés is Chiléhez köthető, 1960-ban Biobío régiójában ugyanis 9,5-ös erősségű földrengést mértek. Ráadásul a 2017-ben kitört tűzvészekkor pont a fentebbi képen látható helikopterekkel próbálták oltani a tüzet.

 

Lehet, hogy mindennek köze lesz az új pályához? Nem tudjuk, mint ahogy azt sem, hogy valóban összeáll-e így a kép. Hamarosan úgyis kiderül. Az új jármű viszont már borítékolható. Kíváncsian várjuk, hogy milyen nehéz lesz manőverezni vele.

Továbbá egy másik jó hír is érkezett, úgy fest hamarosan érkezik a solo ranked is, aminek hiányát többen szóvá tették. Most WackyJacky is fellélegezhet, ugyanis Alex erősen utalt az érkezésére, reméljük nem kell sokat várni.

Jól jönne pár PUBG-s cucc? Nézz szét a leet.hu webshopban:

 

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×