Nincs kegyelem.

Az Epic-Apple háború újabb fordulópontjához ért. Nagyon úgy fest, hogy nem lesz egyesség az elkövetkezendőkben, ugyanis az Apple közleményt adott ki, amiben kifejtették milyen csalódottak, hogy ilyesfajta eszközökhöz kellett nyúlniuk, de „nem volt más választásuk”.

Ennek értelmében törölték az Epic Games App Store fiókját.

Ez pedig azt jelenti, hogy az Apple tulajoknak le kell mondaniuk egy ideig a Fortnite-ról, így ugyanis egyrészt letölteni sem lehet már az App Store-ból. Másrészt a frissítések sem érkeznek meg, így akinek esetleg fent volt idáig a telefonján/tabletjén a játék, az sem fog tudni a jövőben Fortnite-ozni, ugyanis a régebbi verziós eszközöket nem engedi be az Epic a szerverekre.

Ezzel így mindenki rosszul jár, de főképp az Apple felhasználói húzták a rövidebbet. Amennyiben a két cég a későbbiekben sem állapodik meg, az mindkettőjük számára negatív hatásokkal járhat. Csak  hogy egy példát említsek, a jelentések szerint hamarosan nagyobb tömegek döntenek új telefonok vásárlása mellett, így egy Fortnite játékos jó eséllyel dönthet egy Androidos eszköz mellett.

Tűnj ki a tömegből egyedi Fortnite kiegészítőkkel:

×