A különböző leakek szerint még biztosan érkezik pár szuperhős az aktuális Fortnite szezon során. Többek között Fekete Párduc megjelenésére is van esély.

Akik kicsit is kedvelik a Marvel univerzumot, azok most a Kánaánban érezhetik magukat. Az új szezon ugyanis kívül-belül marveles, ráadásul a Battle Pass csomagból is szuperhősöket – vagy éppen gonoszt – nyithatunk meg magunknak. Ezzel jelentősen elrugaszkodtunk a régi időszakoktól, ahol már az úttörőnek számított, ha a titkos kinézet egy kollaborációhoz tartozik.

Szerencsére mindezzel semmi gond, ugyanis mind a Marvel, mind pedig az Epic Games kiemelkedően kezeli a helyzetet. A két univerzumot összemosták, még Fortnite képregény is készült. Az alapokat tehát sikerült lehelyezni, előkelő helyről indul a Chapter 2 Season 4 a „legjobb Fortnite szezon” versenyben.

 

S ha már az alapok megvannak, oda kell figyelni az építkezésre. A legfrissebb leakek szerint ilyen téren sem kell féltenünk az Epic lövöldéjét, ugyanis nagyszabású tervekkel álltak elő a fejlesztők. A Battle Pass trailerből kiderült, hogy a jövőben újabb szuperképességekkel bővül majd a játék, nem csak Doctor Doom mágiája, Groot pajzsa, vagy éppen Ezüst Utazó deszkája lesz elérhető. Érkezik majd Vasember sugárvetője, de ha szemfülesek voltunk akkor elcsíphettük Wolverine kaszabolós támadását is.

 

Hypex értesülései szerint Black Panther is saját területet kap, egy „Panther Monument” nevű hely várható a játékba az elkövetkező néhány hónap során. Mivel a szezon egészen november végéig tart, így bőven lesz ideje az Epic-nek kibontani a történetet.

A közelgő képességek kódnevei közt is látható egy Fekete Párduc utalás, szintén Hypex jelentette, hogy a „PantherRock” nevű képesség forrásfájljai már megtalálhatók a Fortnite kliensében.

Akik kedvelik a karaktert, azok ezek alapján érdemes, ha gyűjtenek egy kicsit, ugyanis nem tudjuk elképzelni, hogy az Epic kihagyná a speciális Outfit ziccerét. Ha kapunk Black Panther skint, akkor az az Item Shopban fog landolni.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×