Úgy fest, lesz idén újból K/DA szám, ráadásul a banda egy új karakterrel is bővül, ő lesz Seraphine, a League of Legends új mage karaktere.

Futószalagon tolja ki magából a Riot Games az új League of Legends hősöket. Egy hónapon belül kaptunk kettőt a nyáron. Lilliát már a profik is többször játszották, Yone kompetitív bemutatkozására viszont a világbajnokság utánig kell majd várnunk. A Riot nem szerette volna ennyire felhígítani a metát, így Yasuo testvérével legkorábban télen találkozhatunk profi meccsen.

Egy hős tehát már biztosan ki lesz zárva a világeseményről, ám úgy tűnik, hogy mellé érkezik még egy, aki nem lesz játszható a Worlds-ön, mégis ismerni fogjuk. Ő nem más, mint Seraphine, a League of Legends következő mage karaktere.

 

Érdekesség, hogy a karakterhez külön Twitter és Instagram fiókot csinált a Riot, s egy ideje már ezen keresztül reklámozzák a hőst. Egészen eddig nem voltunk ebben biztosak, ám egy friss K/DA leaknek köszönhetően megbízható forrásnak tűnnek ezek a speciális oldalak.

 

A sokak által kedvelt K/DA alakulat ugyanis idén visszatér, aminek részese lesz Seraphine is. Ezt egy idő előtt kiszivárgott, hivatalosnak tűnő kép buktatta le. A közös új számuk valószínűleg a világbajnokságon fog felcsendülni, így az új hős megjelenését is akkorra datálják.

Ismerve a karakter felhasználónevét Twitteren és Instagramon, a szemfüles rajongók rábukkantak egy SoundCloud csatornára is, ahol egy Pop/Stars covert lehet hallani. Ez valószínűleg Seraphine lesz, aki a bandájának slágerét dolgozta fel a saját stílusában.

 

Hogy egészen pontosan milyen jellegű mage hős lesz, azt nem tudni, de beleillik a Riot által vázolt tervezetbe. A kiadó azt nyilatkozta nemrég, hogy évente legalább 6 új hőst szeretnének élesíteni, minden pozícióba egyet, kivéve midre, ahova egy assassin és egy mage is jön majd. Yone után tehát Seraphine is felkészül, valamint ott van a rendhagyó lövész is, aki még idén várható.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×