Újdonságban nem lesz hiány.

Vészesen közeledik a szeptember, ennek alkalmából pedig az Infinity Ward is ezerrel készül. Az adatbányászok ezúttal is előre leleplezték, hogy milyen játékmódok érkeznek hamarosan a Call of Duty: Warzon-be. Felkészülni, ugyanis rothadt zombiszag van a levegőben! Ennek már szinte előre örülhetünk, hiszen korábban több alkalommal is bebizonyították, hogy a zombi játékmódhoz bizony értenek, talán ezért is volt olyan emlékezetes a Black Ops.

Egész pontosan a következő játékmódok érkeznek a jövőben:

  • Pandemic/Outbreak
  • Armored Cargo/Truck Wars
  • Plunder: Fire Sale
  • Zombie Royale

Az öt játékmód egyike a Zombie Royale, ahol az utolsó csapat nyeri a mérkőzést, a kevésbé szerencsések pedig beállnak a zombik hadseregébe. Van egy csavar is a történetben, ugyanis ha zombiként felfaljuk egy élő játékos szívét, akkor visszakerülhetünk az élők sorába. Kicsit undorító, de annál izgalmasabban hangzik.

https://twitter.com/ModernWarzone/status/1298158916866437120?

 

Ezen felül egy éjjeli pálya is érkezőben van, ami a Verdanskhoz hasonlóan a korábbi Call of Duty ikonikus helyszíneiből építkezik. Többek között a Black Ops 1-ből ismert Hanoi és a Modern Warfare-ből ismert Chinatown is részese lehet az új, éjjeli pályának, ami az adatbányászok szerint solo, duo, trio és quad módban is elérhető lesz.

A dátum egyelőre még ismeretlen, legalábbis számunkra. Remélhetőleg az elkövetkezendő hetekben ledobják az atomot. Mi legalábbis nagyon örülnénk neki.

Nem jönne jól egy új gamer egér? Nézz szét a webshopunkban:

×