A továbbiakban YouTube videókban fog utazni a népszerű streamer.

Több alkalommal írtunk már NerdHub Vendelről, egyesek az adománygyűjtő streamjéről ismerhetik, de ott volt a legnépszerűbb Twitch streamerek között tavaly és idén is. A napokban egy kép terjengett a közösségi hálókon Vendelről, amin épp letolja nadrágját és önkielégítésbe kezdett. A történet pikantériája, hogy mindez nem ma vagy tegnap, hanem már egy hónapja történt, valamiért viszont csak mostanában kapták fel az emberek. A streamer YouTube csatornáján öntött tiszta vizet a pohárba: elismerte, hogy valóban ő látható a képeken és elárulta azt is, hogy miért nem streamelt mostanában.

A kép, ami az utóbbi időben felkavarta a hazai Twitch állóvizét

A videó első részében a maszturbálós eset részleteibe avatta be a nézőket. Kiderült, hogy miután végzett a streammel, szokás szerint raidelte nézőit, viszont elkövetett egy hibát: elfelejtette lelőni a streamet. Ilyenkor a nézők a másik csatornára vándorolnak automatikusan, viszont továbbra is élő adásban maradt a platformon, aminek köszönhetően bárki visszatérhetett a NerdHub csatornájára. A streamer elnézést kért minden nézőjétől, a videó második felében viszont azt is elárulta, hogy a jövőben nem fog élni a streamelés lehetőségével. Az okok között a mentális egészségét említette elsősorban, korábban ugyanis mint megtudhattuk depresszióval küzdött, továbbá állítása szerint az élete is ráment erre az életformára.

„Most 24 évesen realizáltam, hogy nem igazán lehet e mellett életem, úgy ahogy én csinálom a dolgokat. Meg kell találnom a balanszt a videók és a streamek között. „

 

A jó hír, hogy a véleményvezér nem fog eltűnni a képernyők elől, csupán a streamelést iktatta ki a hétköznapjaiból. A jövőben a YouTube csatornájára fog jobban ráfeküdni. Többek között épp jelenleg is dolgozik egy titkos projekten, aminek a végeredményét pár hét múlva mi is megtekinthetjük majd.

Ez a lépés természetesen elég nagy pénzbeli kieséssel is jár, így aki szeretné támogatni a videóst, az különféle ajándéktárgyak megvásárlásával teheti ezt meg a jövőben.

×