A Gamescom 2020 részeként, a nyitóest közvetítése alatt érkeznek az első hivatalos részletek az új CoD játékhoz. Jönnek a Black Ops Cold War infók!

Hónapok óta tartó várakozást és hallgatást tör meg pár napon belül az Activision, hivatalosan is felfedik a Black Ops Cold War egyes részleteit. Eddig ugyanis mindig május környékén jelentették be az új CoD játékokat, a világjárvány miatti leállás okán ez kivételesen most augusztusig csúszott.

A Gamescom 2020 nyitóestjén azonban végre megérkezik, lássuk is a legfontosabb infókat, ha élőben szeretnénk nézni a bejelentést.

 

Mikor indul?

A Gamescom 2020 augusztus 27 és 30 között, virtuálisan kerül megrendezésre, és a Black Ops Cold War rögtön a nyitóesten kapott szerepet. Magyar idő szerint tehát augusztus 27-én, csütörtökön nézhető az élő adás, 20 órás kezdéssel.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a két órás nyitó stream melyik pontján kap majd helyet a CoD, így az a biztos, ha 20 és 22 óra között a képernyőre tapadunk.

Hol nézhető?

Az esemény a Gamescom 2020 hivatalos YouTube csatornáján követhető élőben. A garantáltan magas érdeklődés miatt mindenki számítson akadásra, és esetenként összeomló csatornára, kezeket az F5-re! Az adást 19:15-kor indítják, 20 órától pedig jönnek az élő bejelentések.

 

Péntek reggelre minden kiderül, csak győzzük kivárni!

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×