Kérdezz-Felelek videójában a G2 játékosa elárulta, miért tiltaná ki örökre a játékból Yuumit.

2019 májusán jelent meg, de a Riot azóta sem tudta normálisan megoldani használatát. A G2 sztárja, PerkZ valahogy így foglalta össze Yuumit és eddigi karrierjét a LoL világában. A mostanra már 150 hőst számláló univerzumban persze nehéz is lenne mindenkit egyformán erőssé tenni. Ez az eset szerinte mégis kilóg a többi közül.

„Kifejezetten utálom Yuumit. Még arra sem tudom rávenni magam, hogy egyszer kifejtsem, mennyire idegesítő és idióta hőst sikerült megalkotni a személyében.”

PerkZ a MAD Lions elleni győzelem után fakadt ki, amikor is a nézők kérdéseire válaszolgatott egy Kérdezz-Felelek videóban.

„Bárcsak a Riot is belátná, mennyire elcs***ték ezt a hőst, és egyszerűen kivennék a játékból. Ennél a macskánál egyszerűen nincs idegesítőbb. Emberről emberre ugrál sebezhetetlenül, semmi skill nem kell hozzá, a játékélmény viszont egymagában megöli.”

A legrosszabb viszont az egészben, hogy mivel idegesítően erős, szinte minden meccsen felbukkan.

„Mindenki utál vele játszani, és persze ellene sem szeret senki. De annyira erős, hogy egyszerűen kötelező minden meccsre elvinni”

 

Vélhetően az örökös bannolásra vonatkozó kérés süket fülekre talál majd a Riotnál, inkább a korábban már látott „agyon nerfelés” lehet a megoldás. Ti mit gondoltok Yuumiról, titeket is halálra idegesít a meccseken?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×