Hamarosan megérkezik az új Fortnite szezon, ami ezúttal tényleg szakít az eddig tapasztalt sémával. Kulcsszerepet kap ugyanis a Marvel univerzum.

A Marvel képregényes világ kulcsfontosságú szerepet fog kapni a Fortnite következő szezonjában. Ha valaki, akkor Thor biztosan fel fog bukkanni, a hivatalos kedvcsinálókon ugyanis már felbukkant a híres szuperhős.

Ez az első olyan Fortnite szezon, amit hivatalos kollaborációval reklámoz az Epic Games. Volt ugyan már arra példa, hogy a Battle Pass csomagba Marvel, vagy DC tartalmat pakoltak a fejlesztők, ám ezek meglepetések voltak, s nem előre beharangozott játékelemek. Most viszont mindenhol virít a Marvel felirat, s Thor is kulcsszereplővé vált.

Olyannyira, hogy az adatbányászok a kliens forrásfájljai közül előkapartak két új kedvcsinálót, amiken Thor a Fortnite-ból jól ismert karakterekkel lép interakcióba. Sőt, képregényes köntösben, vagyis olyan, mintha ezúttal a Fortnite válna a Marvel univerzum részévé és nem fordítva.

Az új képeken Raven és Jonesy is felbukkan, utóbbi össze is csap Thorral. Ugyan a képek alapján a Bosszúállókból is jól ismert istenség áll nyerésre, ez nem jelenti azt, hogy kedvenc Fortnite karakterünknek nem lesz válaszcsapása.

Az új szezon augusztus 27-én startol el, addig ez a történetszál még könnyedén előrébb haladhat.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×