Reagáltak a League of Legends fejlesztői a játék jelenlegi helyzetére. Hamarosan itt a világbajnokság, lépni kell, ha valamivel nincsenek megelégedve.

Gőzerővel dolgozik a League of Legends fejlesztésén a Riot Games. Most igazán nagy a tét, ugyanis jelenleg kompetitív téren a nagyobb bajnokságok rájátszásai zajlanak, utána viszont szeptemberben elstartol a világbajnokság. Erre pedig egy tökéletesnek ható ciklust kell letenni az asztalra. Az egyensúlyért felelős csapat ilyenkor mindig fokozott odafigyeléssel dolgozik, hát még akkor, amikor két új karaktert is szinten kell tartani.

Nem igazán volt még arra példa a játék története során, hogy két karakter is érkezzen közvetlenül a világbajnokság előtti időszakban. Most a Spirit Blossom esemény keretein belül Yone és Lillia is játszhatóvá vált, ezzel rendesen feladva a leckét a fejlesztőknek.

A Riot Games a napokban hivatalos közleményt írt a játék jelenlegi helyzetéről. Ebben természetesen kitértek a két új hősre is.

„Eddig elégedettek vagyunk.”

 

Yone a 10.17-es frissítésben kapott egy kisebb gyengítést a Q képességére és az ultija sem ad már 100%-os életerőlopást. Ám ezzel Riot Scruffy szerint pontosan olyan helyzetbe került a karakter, amit egészségesnek tartanak a játékra nézve.

Lillia esetében viszont nehezebb feladata van a kiadónak. Őt ugyanis tényleg rendbe kell szedniük, ha valami gondjuk akadna vele, ugyanis játszható karakter lesz mind a rájátszásokban, mind pedig a világbajnokságon.

Ha tehát nem vagy kiegyezve a jelenlegi metával, bizony még várnod kell a javulásra, ugyanis a Riot nem érzi, hogy baj lenne az új hősökkel.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×