Kellemetlen Phoenix hiba nehezíti meg a VALORANT játékosok mindennapjait. A Riot Games azonnali javítást ígért.

Június másodika óta él és virul a VALORANT, a Riot Games kompetitív lövöldéje. Ugyan a kezdeti lelkesedés kissé alábbhagyott a közösségen belül, még mindig nagyon stabil játékosbázissal rendelkezik. Ezt pedig elsősorban annak köszönheti a játék, hogy a fejlesztők úgy dédelgetik, mintha a saját kis csecsemőjük lenne. A kiváló és szórakoztató játékmenet nem hemzseg hibáktól, s a karakterek egyensúlya is meglepően jól el lett találva.

Persze kisebb hibák akarva akaratlan becsúsznak. Ilyen most például Phoenix Curveball vakítása, ami sajnos meglehetősen kellemetlenül működik. Ha nem állunk egy bizonyos meghatározott szögben, sajnos képtelenek vagyunk úgy bevakítani a sarkokat, hogy minket ne találjon el szintén az effekt. Arról nem is beszélve, hogy a lényeg az lenne, hogy a falakat ölelve is képesek legyünk betörni rakókra, vagy folyosókra.

A hibát többen jelezték Twitteren is. Az egyik riport alá maga Riot Morello kommentelt, aki elmondta, hogy ennek nem lenne szabad így történnie, csupán egy hibáról van szó. Természetesen javítást ígért.

Nem sokkal később a hivatalos VALORANT Twitter fiók is megerősítette azt, amit Morello ígért. Az 1.06-os ciklusban tényleg hibásan működött Phoenix Curveball képessége, így amint lehetséges élesíteni fognak egy hotfixet.

Reméljük tényleg elég lesz egy gyorsjavítás és nem kell külön verziót gyártaniuk a játékhoz ahhoz, hogy orvosolják a kellemetlenséget.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×